Tratamentul
cariilor

De cele mai multe ori această afecțiune poate trece neobservată de către pacient. De aceea este necesar un consult periodic, la 3-6 luni, pentru a descoperi din timp primele semne de afectare dentară, printre care se află și caria dentară.

În funcție de obiceiurile alimentare și igiena cavității orale, aceste leziuni debutează de obicei la nivelul dinților posteriori, unde acestea pot trece neobservate, neafectând estetic zâmbetul.

Cu cât afecțiunea este mai profundă, cu atât dintele poate deveni mai sensibil, chiar dureros pentru un timp relativ scurt, la stimuli termici, mecanici sau consumul dulciurilor.

Obturația (plomba) respectă caracteristicile de bază ale unui dinte sănătos: este realizată dintr-un material compozit cu o rezistență și estetică similară cu cea a dintelui.

Terapia
cariilor

În cadrul clinicii stomatologice XtraDent beneficiați de tratamentul cariei dentare (obturații – plombe) prin mijloace moderne, estetice, folosind materiale de ultimă generație și o tehnică minim invazivă de curățare a zonelor cu dentina infectată bacterian. Tehnica include și folosirea unui “indicator de carie”, o soluție ce oferă confirmarea unui tratament corect realizat.

Clinica noastră folosește cele mai bune materiale de obturație coronară care îndeplinesc cele trei condiții esențiale de calitate:

 • estetică
 • rezistență mecanică
 • durabilitate

După rezolvarea problemelor de natură carioasă, medicii noștri vă oferă și o educație dentară solidă, în urma căreia veți afla cele mai bune metode de prevenție prin metode de igienizare și înțelegerea unei diete sănătoase. Astfel se realizează și o monitorizare a pacientului având scopul primar de a scădea cariosusceptibilitatea (sensibilitatea dinților la carie).

Contactează-ne

Telefon
+4 0727 300 143
+4 0755 077 794
Email
office@xtradent.ro

Vreau o programare

Folosește formularul de mai jos și te sunam in cel mai scurt timp sa confirmam disponibilitatea pentru data aleasa de tine.

  Servicii specializate
  XtraDent

  https://xtradent.ro/wp-content/uploads/2021/09/img-service-1-3-1-1.jpg

  Tratamentul cariilor

  tratamente dentare moderne și minim invazive

  https://xtradent.ro/wp-content/uploads/2021/10/implant-dentar.jpg

  Implant dentar

  metoda de selecție și de înlocuire a dinților absenți

  chirurgie dento-alveolara

  Chirurgie orală

  intervenții chirurgicale cu o mare precizie

  https://xtradent.ro/wp-content/uploads/2021/10/estetica-dentara.jpg

  Estetică dentară

  albire profesională pentru un zâmbet mai luminos

  XtraDent

  Noi iti aducem satisfactia unui zambet increzator.☺

  Plata cu cardul

  In clinica stomatologica XtraDent plata tratamentelor dentare se poate face si cu cardul. Acceptam carduri bancare sub sigla Visa si MasterCard.

  .

  plata-cu-cardul
  Urmareste-ne

  Urmareste si aboneaza-te la paginile XtraDent de pe retelele sociale si fii la curent cu ultimele noutati din clinica noastra stomatologica.

  https://xtradent.ro/wp-content/uploads/2023/07/solutionarea-online.webp
  https://xtradent.ro/wp-content/uploads/2023/07/solutionarea-litigiilor.webp

  Copyright © 2023 XtraDent. Toate drepturile rezervate.

  Copyright 2023 Toate drepturile rezervate.