Estetica
dentară

În urma numeroaselor tratamente dentare efectuate la pacienții clinicii XtraDent, am observat că, pentru mare parte din ei, estetica dentară devine un aspect prioritar. Recăpătarea zâmbetului armonios sporește încrederea în sine.

Folosindu-ne de toate abilitățile și cunoștințele specialiștilor noștri, întocmim un plan de tratament bine pus la punct, adaptat cerințelor estetice și funcționale, fără de care pacientul nu s-ar putea bucura de o reabilitare dentară rezistentă în timp.

Utilizând materiale de calitate superioară, biocompatibile și o tehnologie ultramodernă, care facilitează mult misiunea noastră, cazurile complexe își găsesc rezolvarea în clinica noastră stomatologică printr-o abordare minim invaziva și interdisciplinară.

Ce este
estetica dentară

Estetica dentară cuprinde manoperele terapeutice care îmbunătățesc și remodelează aspectul dinților, astfel încât pacientul să reușească să-și consolideze încrederea în sine și să poată zâmbi din nou fără complexe.

Principiul de bază al tratamentului dentar se bazează pe o tehnică minim-invazivă, ce presupune intervenții minime, lipsite de sacrificii care nu sunt absolut necesare.

Cele mai importante proceduri se referă la:

Igienizarea profesională

Reprezintă tehnica prin care se îndepărtează fără durere tartrul, placa bacteriană și petele inestetice de pe dinții care prezintă numeroase zone retentive. Totodata, igienizarea se recomandă a se efectua la 4-6 luni, fiind o foarte bună cale de prevenție a afecțiunilor parodontale (gingiei, osului), dar și a apariției leziunilor de natură carioasă.

Albirea dentară

Albirea profesională se realizează fie în cabinetul dentar, folosind un gel special pentru albire, activat de lampa cu lumină UV, fie acasă, cu gutiere de albire și gel, sub stricta supraveghere a medicului dentist. Rezultatul obținut este dependent de nuanța inițială a dinților, timpul de expunere și de capacitatea de absorbție a substanței în suprafața smalțului. Astfel se produce o albire cu câteva nuanțe a dinților și un aspect general al zâmbetului mai luminos.

Obturații (plombe) fizionomice

În prezent observăm o evoluție remarcabilă a materialelor dentare folosite în realizarea plombelor estetice, care prezintă în același timp și o rezistență sporită. Aceste materiale au proprietăți asemănătoare cu cele ale dintelui și sunt aplicate prin tehnici variate, în funcție de cazul clinic, reușind să redea aspectul natural al acestuia.

Tratament ortodontic

Tratamentul ortodontic are rolul de a reduce poziția incorectă a dinților însoțită de contacte patologice între dinții celor 2 arcade, cu efecte negative în timp asupra stabilității acestora, predispoziției de a se caria sau depunerii de placă bacteriană/tartru. Astfel, beneficiul cel mai notabil este îmbunătățirea aspectului danturii prin alinierea corectă a dinților.

Coroane de ceramică pe suport de zirconiu

Coroanele din ceramică pe suport de zirconiu reprezintă soluția mai rezistentă și estetică de refacere a unor dinți situați în zone cu forțe mari, respectiv cea posterioară a cavității orale. Se obține un aspect natural, în același timp fiind și foarte durabile. Pacientul se adaptează foarte ușor cu ele.

Coroane din ceramică

Coroanele din ceramică au avantajul biocompatibilității sporite pentru organismul uman și, totodată, au cel mai înalt grad de estetică, imitând foarte bine culoarea și textura dinților din zona frontală.

Fațete dentare

Luând exemplul vedetelor de la Hollywood, din ce în ce mai mulți pacienți își doresc o transformare a aspectului dinților. Fațetele reprezintă soluția prin care, în urma unui tratament minim-invaziv asupra smalțului dentar, se reface fundamental zâmbetul. Sunt realizate din ceramică, prin frezare, fiind structuri fine de porțelan ce acoperă fețele vizibile ale dinților.

Contactează-ne

Telefon
+4 0727 300 143
+4 0755 077 794
Email
office@xtradent.ro

Vreau o programare

Folosește formularul de mai jos și te sunam in cel mai scurt timp sa confirmam disponibilitatea pentru data aleasa de tine.

  Servicii Specializate
  XtraDent

  https://xtradent.ro/wp-content/uploads/2021/09/img-service-1-3-1-1.jpg

  Tratamentul cariilor

  tratamente dentare moderne și minim invazive

  https://xtradent.ro/wp-content/uploads/2021/10/implant-dentar.jpg

  Implant dentar

  metoda de selecție și de înlocuire a dinților absenți

  chirurgie dento-alveolara

  Chirurgie orală

  intervenții chirurgicale cu o mare precizie

  https://xtradent.ro/wp-content/uploads/2021/10/estetica-dentara.jpg

  Estetică dentară

  albire profesională pentru un zâmbet mai luminos

  XtraDent

  Noi iti aducem satisfactia unui zambet increzator.☺

  Plata cu cardul

  In clinica stomatologica XtraDent plata tratamentelor dentare se poate face si cu cardul. Acceptam carduri bancare sub sigla Visa si MasterCard.

  .

  plata-cu-cardul
  Urmareste-ne

  Urmareste si aboneaza-te la paginile XtraDent de pe retelele sociale si fii la curent cu ultimele noutati din clinica noastra stomatologica.

  https://xtradent.ro/wp-content/uploads/2023/07/solutionarea-online.webp
  https://xtradent.ro/wp-content/uploads/2023/07/solutionarea-litigiilor.webp

  Copyright © 2023 XtraDent. Toate drepturile rezervate.

  Copyright 2023 Toate drepturile rezervate.