Estetica
Dentară

In urma numeroaselor tratamente dentare efectuate la pacienții clinicii XtraDent, am observat ca pentru mare parte din ei, estetica dentara devine un aspect prioritar. Recăpătarea zâmbetului armonios sporește încrederea in sine.

Folosindu-ne de toate abilitățile și cunoștințele specialiștilor noștri, întocmim un plan de tratament bine pus la punct, adaptat cerințelor estetice, dar și celor funcționale, fără de care pacientul nu s-ar putea bucura de o reabilitare dentara rezistent in timp.

Folosind materiale de calitate superioara, biocompatibile, și o tehnologie ultramodernă, care facilitează mult misiunea noastră, cazurile complexe își găsesc rezolvare in clinica noastră stomatologica printr-o abordare minim invaziva și interdisciplinară.

Ce este
Estetica Dentara

Estetica dentara cuprinde manoperele terapeutice care îmbunătățesc și remodelează aspectul dinților, astfel încât pacientul sa reușească sa-și consolideze încrederea in sine și sa poată zâmbi din nou fără complexe.

Principiul de baza al tratamentului dentar se bazează pe o tehnica minim-invaziva, ce presupune intervenții minime, lipsite de sacrificii care nu sunt absolut necesare.

Cele mai importante proceduri se referă la:

Igienizarea profesionala

Reprezinta tehnica prin care se îndepărtează tartrul, placa bacteriana, dar și petele inestetice de pe dinții care prezintă numeroase zone retentive, fără durere. Totodata, igienizarea se recomanda a se efectua la 4-6 luni, fiind o foarte buna cale de prevenție a afecțiunilor parodontale (gingiei, osului), dar și a apariției leziunilor de natura carioasă.

Albirea dentara

Albirea profesionala se realizează atât in cabinetul dentar, folosind un gel special pentru albire, care este activat de lampa cu lumina UV, fie acasă cu gutiere de albire și gel, sub stricta observație a medicului dentist. Rezultatul obținut este dependent de nuanța inițială a dinților, timpul de expunere și de capacitatea de absorbție a substanței in suprafața smalțului. Astfel se produce o albire cu câteva nuanțe a dinților și un aspect general al zâmbetului mai luminos.

Obturații (plombe) fizionomice

In prezent observam o evoluție remarcabila a materialelor dentare folosite in realizarea plombelor estetice, care prezintă in același timp și o rezistenta sporita. Aceste materiale au proprietăți asemănătoare cu ale dintelui și sunt aplicate prin tehnici variate in funcție de cazul clinic, reușind sa redea aspectul natural al dintelui.

Tratament ortodontic

Tratamentul ortodontic are rolul de a reduce poziția incorecta a dinților însoțită de contacte patologice intre dinții celor 2 arcade, cu efecte negative in timp asupra stabilității dinților, predispoziției spre a se caria sau depunerii de placa bacteriana/tartru. Astfel, beneficiul cel mai notabil se referă la îmbunătățirea aspectului danturii prin alinierea corecta a dinților.

Coroane de ceramica pe suport de zirconiu

Coroanele din ceramica pe suport de zirconiu reprezinta soluția mai rezistenta și estetica de refacere a unor dinți situați in zone cu forte mari, respectiv zona posterioara a cavității orale. Se obține un aspect natural, in același timp fiind și foarte durabile. Pacientul se adaptează foarte ușor cu ele.

Coroane din ceramica

Coroanele din ceramica au avantajul biocompatibilității sporite pentru organismul uman și totodată, are cel mai înalt grad de estetica, imitând foarte bine caracteristicele culorii și texturii dinților aflați in zona frontala.

Fațete dentare

Luând exemplul vedetelor de la Hollywood, din ce in ce mai multi pacienți își doresc o transformare al aspectului dinților. Fațetele reprezinta soluția prin care, in urma unui tratament minim-invaziv asupra smalțului dentar, se reface fundamental zâmbetul. Materialul din care sunt create este ceramica realizata prin frezare, fațetele dentare reprezentând structuri fine de porțelan ce acoperă fetele vizibile ale dinților.

Contactează-ne

Telefon
+4 0727 300 143
+4 0755 077 794
Email
office@xtradent.ro

Vreau o programare

Folosește formularul de mai jos și te sunam in cel mai scurt timp sa confirmam disponibilitatea pentru data aleasa de tine.

  Servicii Specializate
  XtraDent

  https://xtradent.ro/wp-content/uploads/2021/09/img-service-1-3-1-1.jpg

  Tratamentul Cariilor

  Tratamente dentare moderne și minim invazive

  https://xtradent.ro/wp-content/uploads/2021/10/implant-dentar.jpg

  Implant Dentar

  Metoda de selecție in de înlocuire a dinților absenți.

  chirurgie dento-alveolara

  Chirurgie Orala

  Intervenții chirurgicale cu o mare precizie.

  https://xtradent.ro/wp-content/uploads/2021/10/estetica-dentara.jpg

  Estetica Dentara

  Albire profesionala pentru un zâmbet mai luminos.

  XtraDent

  Noi iți aducem satisfacția unui zâmbet încrezător. ☺

  Parteneri

  Medicii specialisti din clinica stomatologica XtraDent activeaza cu mandrie in Ponderas Academic Hospital.

  .

  https://xtradent.ro/wp-content/uploads/2021/10/ponderas-regina-maria.png
  Urmărește-ne

  Urmărește si abonează-te la XtraDent pe rețelele sociale și stai la curent cu ultimele noutăți.

  Copyright 2021 Toate drepturile rezervate.

  Copyright 2021 Toate drepturile rezervate.