Noi iți aducem satisfacția unui
zâmbet încrezător

Încă de la deschiderea clinicii noastre, în anul 2005, ne-a interesat în mod special să formăm, alături de pacienții noștri, o mare familie de oameni zâmbitori, relaxați și cu o dantură de invidiat.

Echipa noastră de medici este dedicată pacienților, pregătită să ofere un tratament personalizat, adaptat nevoilor și cerințele acestora.

Un tratament stomatologic de înaltă calitate este realizat în special de o echipă bine închegată și pregătită profesional, formată din medici specialiști cu experiență și cu un continuu apetit pentru dezvoltare și evoluție.

Dealtfel, suntem mereu conștienți de faptul că zâmbetul reprezintă cea mai subtilă și rafinată metodă de a comunica, inspirând sănătate și strălucire.

Fără durere
Tratament personalizat
Dotări ultramoderne
Dezinfecție exemplară

Servicii Specializate
XtraDent

Servicii Specializate
XtraDent

https://xtradent.ro/wp-content/uploads/2021/09/img-service-1-3-1-1.jpg

Tratamentul cariilor

tratamente dentare moderne și minim invazive

https://xtradent.ro/wp-content/uploads/2021/10/implant-dentar.jpg

Implant dentar

metoda de selecție și de înlocuire a dinților absenți

chirurgie dento-alveolara

Chirurgie orală

intervenții chirurgicale cu o mare precizie.

https://xtradent.ro/wp-content/uploads/2021/10/estetica-dentara.jpg

Estetică dentară

albire profesională pentru un zâmbet mai luminos

De ce să alegi
clinica stomatologică XtraDent?

De ce sa alegi
Clinica Stomatologica XtraDent?

Uiți de durere
Înțelegem că teama de durere este cel mai important aspect al vizitei unui pacient în clinica stomatologică. De aceea suntem pregătiți să oferim tratamente dentare sub o anestezie locală eficientă, pentru confortul pe care fiecare dintre noi și-l dorește.
Tratament personalizat

Reușim să îmbunătățim viața pacienților noștri, oferindu-le un tratament adaptat patologiei existente și în relație cu cerințele estetice și funcționale ale acestora. Realizăm un dialog constructiv și ne ocupăm de monitorizarea lor pentru a menține rezultatele un timp îndelungat.

Dotări ultramoderne

Pe lângă experiența și profesionalismul de care dau dovadă, medicii noștri specialiști dispun și de o aparatură de ultimă generație. Astfel ne asigurăm că ajungeți cât mai ușor și mai eficient la rezultatele mult dorite.

Dezinfecție exemplară

La noi ești în siguranță! Atenția noastră este focusată în mod deosebit și pe aplicarea corespunzătoare a metodelor de igienizare stomatologică, sterilizare și dezinfecția instrumentelor cu care pacienții noștri intră în contact.

XtraDent
Clinica stomatologică

Pentru orice problemă de natură dentară găsiți rezolvare la XtraDent, beneficiind de o listă completă de servicii de specialitate, fără să fiți nevoiți sa părăsiți sediul clinicii noastre stomatologice.

0123456789001234567890%
Satisfacția Pacienților
0123456789001234567890%
Intervenții cu succes
012345678900123456789001234567890%
Echipa împlinită
0123456789001234567890%
Recuperare rapidă

Obiectivul colectivului XtraDent este de a reda sanatatea orala a pacientilor nostri

Scapă de teama de durere și aspectul neplăcut al dinților cu o primă vizită la clinica noastră. Suntem pregătiți să îți oferim tratamente dentare moderne și estetice.

Medicii noștri specialiști dispun de o înaltă pregătire și o aparatură de ultimă generație. Ei iți vor reda curajul de a zâmbi nestingherit.

De-a lungul timpului am cultivat o relație strânsă cu pacienții noștri, le-am câștigat încrederea și le-am sporit considerabil calitatea vieții cotidiene.

O altă misiune importantă a colectivului de medici dentiști XtraDent, este educarea pacientului pentru menținerea sănătății orale.

Servicii complete 360

Folosind materiale de calitate superioară și tehnologie ultramodernă, care facilitează mult misiunea noastră, cazurile complexe își găsesc rezolvare în clinica noastră stomatologică printr-o abordare interdisciplinară.

Astfel, prin participarea fiecărui medic specialist, reușim să vă oferim soluția pentru toate problemele cavității orale, fără a fi nevoie să părăsiți sediul clinicii noastre.

despre-noi-clinica-stomatologica

Contact XtraDent

Program XtraDent

Luni
9AM-9PM
Marti
9AM-9PM
Miercuri
9AM-9PM
Joi
9AM-9PM
Vineri
9AM-9PM
Sâmbăta
9AM-2PM
Duminică
Inchis

Vrei o programare?

Telefon
0727.300.143
0755.077.794
Locație
Bulevardul Primaverii 19-21, Scara A-B
Etaj 2, Sector 1, Bucuresti
Email
office@xtradent.ro
XtraDent

Noi iți aducem satisfacția unui zâmbet încrezător. ☺

Plata cu cardul

In clinica stomatologica XtraDent plata tratamentelor se poate face cu cardul. Acceptam carduri bancare sub sigla Visa si MasterCard.

.

plata-cu-cardul
Urmărește-ne

Urmărește si abonează-te la XtraDent pe rețelele sociale și stai la curent cu ultimele noutăți.

Copyright © 2023 XtraDent. Toate drepturile rezervate.

Copyright 2021 Toate drepturile rezervate.