Noi iti aducem satisfactia unui
zambet increzator

Inca de la deschiderea clinicii noastre ( anul 2005 ) ne-a interesat in special sa formam, alaturi de pacientii nostri, o mare familie de oameni zambitori, relaxati si cu o dantura de invidiat.

Echipa noastra de medici dentisti este dedicata pacientilor, pregatita sa ofere un tratament dentar personalizat, adaptat nevoilor si cerintelor acestora.

Un tratament stomatologic de inalta calitate este realizat in special de o echipa bine inchegata si pregatita profesional, formata din medici specialisti cu experienta si cu un continuu apetit pentru dezvoltare și evolutie.

Dealtfel, suntem mereu constienti de faptul ca zambetul reprezinta cea mai subtila si rafinata metoda de a comunica, inspirand sanatate si stralucire.

Fara durere
Tratament personalizat
Dotari ultramoderne
Dezinfectie exemplara

Servicii Specializate
XtraDent

Servicii Specializate
XtraDent

https://xtradent.ro/wp-content/uploads/2021/09/img-service-1-3-1-1.jpg

Tratamentul cariilor

Tratamente dentare moderne si minim invazive

https://xtradent.ro/wp-content/uploads/2021/10/implant-dentar.jpg

Implant dentar

Metoda de electie pentru inlocuirea dintilor absenti

chirurgie dento-alveolara

Chirurgie

Interventii chirurgicale dentare cu o mare precizie

https://xtradent.ro/wp-content/uploads/2021/10/estetica-dentara.jpg

Estetica dentara

Albire profesionala pentru un zambet mai luminos

De ce sa alegi
clinica stomatologica XtraDent?

De ce sa alegi
Clinica Stomatologica XtraDent?

Uiti de durere
Intelegem ca teama de durere este cel mai important aspect al vizitei unui pacient in clinica stomatologica. De aceea suntem pregatiti sa oferim tratamente dentare sub o anestezie locala eficienta, pentru confortul pe care fiecare dintre noi si-l doreste.
Tratament personalizat

Reusim sa imbuntatim calitatea vietii pacientilor nostri, oferindu-le un tratament stomatologic in relatie cu cerintele estetice si functionale ale acestora. Dialogam constructiv si monitorizam pacientii pentru a mentine rezultatele un timp indelungat.

Dotari ultramoderne

Pe langa experienta si profesionalismul de care dau dovada, medicii nostri specialiști dispun si de o aparatura de ultima generatie. Astfel ne asiguram ca ajungeti cat mai usor si mai eficient la rezultatele mult dorite.

Dezinfectie exemplara

La noi esti in siguranta! Atentia noastra este focusata in mod deosebit si pe aplicarea corespunzatoare a metodelor de igienizare stomatologica, sterilizare și dezinfectia instrumentelor cu care pacientii nostri intra in contact.

XtraDent
Clinica stomatologica

Pentru orice problema dentara gasiti rezolvare la clinica stomatologica XtraDent, beneficiind de o lista completa de servicii de specialitate, fara sa fiti nevoiti sa parasiti sediul clinicii noastre stomatologice.

0123456789001234567890%
Satisfactia pacientilor
0123456789001234567890%
Interventii cu succes
012345678900123456789001234567890%
Echipa implinita
0123456789001234567890%
Recuperare rapida

Obiectivul colectivului XtraDent este de a reda sanatatea orala a pacientilor nostri

Scapa de teama de durere si aspectul neplacut al dintilor cu o prima vizita la clinica noastra. Suntem pregatiti sa iti oferim tratamente dentare moderne si estetice.

Medicii nostri specialisti dispun de o inalta pregatire si o aparatura de ultima generatie. Ei iti vor reda curajul de a zambi nestingherit.

De-a lungul timpului am cultivat o relatie stransa cu pacientii nostri, le-am castigat increderea si le-am sporit considerabil calitatea vietii cotidiene.

O alta misiune importanta a colectivului de medici dentisti XtraDent, este educarea pacientului pentru mentinerea sanatatii orale.

Servicii complete 360

Folosind materiale de calitate si tehnologie ultramoderna, care facilitează mult misiunea noastra, cazurile complexe de reabilitare orala completa isi gasesc rezolvarea in clinica noastra stomatologica printr-o abordare interdisciplinara.

Astfel, prin participarea fiecarui medic specialist, reușim sa va oferim solutia pentru toate problemele cavitatii orale, fara a fi nevoie să parasiti sediul clinicii noastre.

despre-noi-clinica-stomatologica

Contact XtraDent

Program XtraDent

Luni
9AM-9PM
Marti
9AM-9PM
Miercuri
9AM-9PM
Joi
9AM-9PM
Vineri
9AM-9PM
Sâmbata
9AM-2PM
Duminica
Inchis

Vrei o programare?

Telefon
0727.300.143
0755.077.794
Locație
Bulevardul Primaverii 19-21, Scara A-B
Etaj 2, Sector 1, Bucuresti
Email
office@xtradent.ro
XtraDent

Noi iti aducem satisfactia unui zambet increzator.☺

Plata cu cardul

In clinica stomatologica XtraDent plata tratamentelor dentare se poate face si cu cardul. Acceptam carduri bancare sub sigla Visa si MasterCard.

.

plata-cu-cardul
Urmareste-ne

Urmareste si aboneaza-te la paginile XtraDent de pe retelele sociale si fii la curent cu ultimele noutati din clinica noastra stomatologica.

https://xtradent.ro/wp-content/uploads/2023/07/solutionarea-online.webp
https://xtradent.ro/wp-content/uploads/2023/07/solutionarea-litigiilor.webp

Copyright © 2023 XtraDent. Toate drepturile rezervate.

Copyright 2023 Toate drepturile rezervate.