Zâmbim pentru că celălalt zâmbește.
Zâmbim ca să alungăm tristețea și să inducem entuziasmul.

Zâmbim pentru că zâmbetul constituie cea mai subtilă și rafinată metodă de a comunica, suplinind cu succes cuvintele. Zâmbim pentru că ni s-a spus că zâmbetul este calea cea mai sigură spre fericire și mulțumire. Zâmbim pentru că oamenii de știință sunt convinsi că atunci când zâmbim des, sistemul nostru imunitar devine mai puternic.

Suntem instinctiv predispuși să colaborăm cu persoane deschise, care ne zâmbesc și față de care stabilim ușor contactul vizual. Un zâmbet larg va facilita legăturile noastre profesionale. Desigur, pentru a profita de acest avantaj, trebuie să beneficiem de o dantura sănătoasă și frumoasă.

Mulți dintre noi, datorită în special unui sentiment de teamă, evitam să mergem la dentist și neglijăm dantura. Acest lucru nu contribuie doar la distrugerea echilibrului sănătății noastre (o dantură cu probleme poate conduce la afecțiuni ale rinichilor sau chiar a inimii), ci și la distrugerea relațiilor noastre sociale. Dinții galbeni cu aspect neîngrijit, la fel ca o manichiură stricată sau un ten acneic, sunt cărțile noastre de vizită în societate.

Colectivul clinicii de medicină dentară XtraDent și-a propus și a reușit cu excelență pana acum să le permită pacienților săi să zâmbească nestingheriți uitând pe cât posibil de grijile cotidiene!

Cine suntem?

Am deschis porțile clinicii noastre în anul 2005 și ne-am dezvoltat împreună cu voi, pacienții nostri! Cu ajutorul vostru am format o mare familie de oameni zâmbitori și relaxați! Cu ocazia lansării noului nostru site, vrem să vă mulțumim pentru fidelitate!

Colectivul nostru este alcătuit din medici tineri. dar cu multă experiență și care acoperă toate specialitățile din medicina dentara-stomatologie generală, chirurgie dentară, implantologie, pedodonție, ortodonție, estetică dentară, endodonție la microscop, radiologie dentară.

Împreună am format o echipă solidară și competentă care vă poate rezolva toate problemele cavității bucale fără a fi nevoie să părăsiți sediul clinicii noastre.

Nu am putea face toate acestea fără ajutorul aparaturii de care dispunem: tehnologie ultramodernă care facilitează mult misiunea noastră.